Magazin

Coşul meu

traznet.ro
Coşul dumneavoastra este gol!



Livrarea produselor
 

Modalități de livrare a comenzilor

Comenzile dumneavoastră se livrează în toate oraşele din România, utilizând modalitatea şi termenul de livrare alese de dumneavoastră la efectuarea comenzii. Livrarea prin curier se face acolo unde curierul are puncte de distribuţie, pentru orice alte localităţi (care nu sunt acoperite de curier) folosindu-se Poşta Română.

Deocamdată, livrarea se face NUMAI pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau Poşta Română. În Bucureşti produsele se livrează prin intermediul curierului ales de dumneavoastră.

Produsele se livrează în ambalajul original, sigilat, al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

În funcţie de disponibilitatea produselor și conform termenului agreat, livrările se fac începând cu ora 14.00 din ziua următoare comenzii.

Fiecare metodă de livrare are un preţ afişat pe site în procesul de comandă a produselor înainte de finalizarea comenzii după introducerea adresei de livrare, costurile livrării produselor fiind suportate de către cumpărator. În funcţie de volumul coletului preţul se poate multiplica pentru fiecare unitate sau nu. Costul livrării apare pe factura primită. Acesta acoperă cheltuielile de transport, asigurarea produsului şi rambursul sumei de bani plătite (daca e cazul).

Atenţie:

  • Produsele vor fi trimise către dumneavoastră numai dupa ce avem evidenţa intrării banilor în contul nostru sau daca plata se face ramburs !
  • Livrarile se efectuează între orele 9 - 17. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.
  • În cazul în care plata se efectuează în sistem ramburs, adică dacă plata se face atunci cand vine curierul la dumneavoastră, pe lângă taxele de transport se mai adaugă valoarea taxei pentru ramburs.
  • Numai pentru promotii ale unor anumite produse, anuntate pe site, livrarea este GRATUITĂ.
  • Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi termenele afisate.
  • Produsele nu vor putea fi ridicate de către dumneavoastră de la sediul nostru !
 

Reclame Google

bottom logo linux-admin.ro