Magazin

Coşul meu

traznet.ro
Coşul dumneavoastra este gol!



Renunţarea la comandă şi returnarea produselor
 

Condiții privind returnarea produselor


Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

În conformitate cu dispoziţiile Ordonanţei Guvernamentale (O.G.) 130/2000, "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumparare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

Tot în conformitate cu O.G. 130/2000, cumpărătorul nu poate denunţa unilateral contractele de furnizare a unor produse executate după specificaţiile cumpărătorului sau a unor produse distinct personalizate, precum şi a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

În acelasi sens, cumpărătorul nu poate returna următoarele produse achiziţionate: înregistrări audio, video sau programe informatice, în cazul în care au fost desigilate de către cumpărător, ziare, periodice, jurnale-magazin sau carţi.

Renunţarea va fi notificată în scris catre Electric Air Services SRL. Regula se aplică numai în cazul în care produsele sunt predate în starea originală de funcţionare, nedeteriorate, fără să prezinte lovituri sau alte semne de folosire necorespunzătoare şi dacă produsele se predau în ambalajul/ambalajele originale. De asemenea, produsul returnat trebuie să fie însoţit de certificatul de garanţie, unde este cazul, şi de factura pentru acesta (se pot trimite şi copii ale certificatului şi facturii).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Electric Air Services SRL va înapoia contravaloarea produselor comandate în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma rambursată în cazul returnării nu include cheltuielile de transport, aşadar la returnare costurile care vor cădea în sarcina cumparatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor: taxele poştale şi de expediţie.

"Client" sau "consumator" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

 

Pentru mai multe informaţii privind anularea comenzilor şi renunţarea la produse vă rugăm să ne contactaţi.

 

Reclame Google

bottom logo linux-admin.ro